promocija knjige preminule ljiljanje pranjić koja se hrabro i neustrašivo borila sa rakom dojke
LIFESTYLE

Moji ožiljci Moje pobjede

U subotu 19.11.2022. godine u knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu održat će se promocija knjige Ljiljane Pranjić “MOJI OŽILJCI MOJE POBJEDE”. Kupnjom knjige donirat ćete Zakladu Ljiljane Pranjić - živi svoje snove. Knjigu će predstaviti Ljiljanini najbliži prijatelji. Dođite, poslušajte, kupite i donirajte, budite prisutni u ispunjenju velike Ljiljanine želje.

By

Mamo

on

14/11/2022

Promocija knjige, ljubavi i prijateljstva na koju jednostavno morate doci!!!

Knjiga je konačno tu! U subotu, 19.11. možete je kupiti, držati u ruci, čitati i kupnjom donirati Zakladu Ljiljana Pranjić – živi svoje snove.

Ova knjiga sadrži Ljiljaninu bit, prenosi njezine najsnažnije poruke koje je objavljivala na svome Facebook profilu o najrazličitijim temama. Mnogima je jutro započinjalo upravo tim tekstovima. Prisjetite se Ljiljaninih mudrosti!

Udruga Sve za nju

Upravo ovako kako piše na Facebook stranici udruge Sve za nju – svako jutro, uz kavu, započinjalo je Ljiljaninim tekstovima o svim životnim temama, o svim onkološkim životnim temama, o ljubavi, o dijeljenju, o radosti života.

U mojim očima Ljiljana je bila žena koja je voljela život više od svega i tako ga je živjela. Ljiljana je bila osmijeh od uha do uha u svim životnim fazama, od onih lijepih do onih manje lijepih. Nije se libila pokazati svijetu što sve bolest nosi sa sobom, nije se libila pokazati sve emocije, ali isto tako nije se libila slaviti život u svakom trenutku.

Njezini tekstovi bili su inspiracija mnogima u borbi sa bolešću i sve je to sada pretočeno na jedno mjesto, knjigu o kojoj je pričala i kojoj se veselila.

Iznimno me veseli što je izašla na svijetlo dana, što ću osobno imati prilike držati je u rukama i donirati onom putu koji je Lili utirala.

Dođite i budite i vi dio njenog puta.

Marina/Mamo.hr